Foodtruck op je bruiloft

Foodtruck bruiloft voor jouw unieke festivalbruiloft

Foodtruck op jouw huwelijk of trouwfeest

Yes jullie gaan trouwen! Nu kunnen de voorbereidingen voor jullie bruiloft gaan beginnen! Het organiseren van jullie trouwdag is natuurlijk fantastisch om te doen!
Ben je romantisch ten huwelijk gevraagd? En ben je meteen begonnen aan het draaiboek voor jullie unieke bruiloft? Er zijn tal van mogelijkheden die je kunt doen voor een originele dag passend bij jullie wensen! Maar wat willen jullie precies? Wil je catering vanuit een foodtruck op jullie bruiloft? Er zijn heel veel verschillende en prachtige trouwlocaties waar jullie kunnen trouwen. Maar ook een mooi weiland kan passen bij jullie droom huwelijk! Of denk je aan trouwen in een oude loods? Of gaan jullie trouwen in jullie eigen tuin?

Willen jullie een festival bruiloft met een Foodtruck?

Huur je een foodtruck in voor jullie speciale dag dan tover je al snel een glimlach op de gezichten van jullie gasten! Met catering uit een foodtruck ben je zeer flexibel voor zowel een buitenbruiloft als binnen trouwen op een stoere industriële trouwlocatie.
Met een toffe foodtruck op jullie bruiloft creëer je al heel erg snel veel sfeer. En tover je een simpele locatie al snel om tot een echte festival bruiloft! Bij een Festival Bruiloft mogen Foodtrucks natuurlijk niet ontbreken! En zijn er tal van mogelijkheden die hieruit geserveerd kunnen worden! Je hebt meteen 2 in 1! Gave decoratie en een echte eye catcher met meteen lekker eten en drinken met veel variatie mogelijkheden!

Festival Bruiloft foodtruck
Festivalbruiloft met Foodtruck  Fotograaf: Danna van Daal  Styling: Bloomingstyle
Sweettable foodtruck
Sweettable geserveerd uit Bus van Zus

Welke unieke foodtruck catering op locatie is er mogelijk?

Vanuit verschillende foodtrucks, onze prachtige Volkswagen busjes serveren wij heerlijke verschillende soorten catering.
Geniet van verse ingrediënten, unieke hapjes en heerlijke drankjes. Bus van Zus zorgt dat je de gehele dag ontzorgt wordt. Alles wensen zijn met ons bespreekbaar en maken graag een menu op maat. Wil je de hele dag hapjes en drankjes geserveerd hebben uit de foodtruck? Wil je een sweettable vanuit de foodtruck geserveerd hebben? Borrelplanken op mooie prachtige gedekte tafels? Of wil je de foodtruck een late night snack laten verzorgen tijdens jullie trouwfeest?

 

Foodtruck in de sfeer van jullie Bruiloft!

Heb je speciale wensen voor je bruiloft? Of allergieën en/of dieetwensen? Ook vanuit onze foodtruck op een bruiloft kunnen wij daar rekening mee houden. Eet je liever Vlees, Vis of ben je vegetarisch of Vegan! Zelfs dat is geen probleem!
Bij Bus van Zus is variatie het geheim!

 

Een Sweettable geserveerd vanuit een Foodtruck op je huwelijk?

Regelmatig krijgen we aanvragen voor een sweettable! Dit is niet alleen heel erg lekker maar is ook een leuk ontvangst op jullie bruiloft! Of willen jullie liever een Sweettable geserveerd hebben vanuit de foodtruck als dessert? Bij een Sweettable horen heerlijke kleine taartjes, cakejes, donuts (gaaf op een donut wall) macarons en heerlijke kleine zoetigheden! Wil je ook jullie namen of Trouwlogo van jullie trouwkaart verwerken? Hier hebben we ook hele leuke mogelijkheden voor! Een Sweettable is ook erg makkelijk te combineren met heerlijke koffie en thee geserveerd vanuit de Volkswagenbusjes.

 

Foodtruck op de bruiloft tijdens het ontvangst van de (dag)gasten?

Wil je op een originele manier je gasten ontvangen? Foodtruck op locatie met lekkere koffie, sapjes, smoothies en misschien ook een sweet table? De gasten worden op de trouwlocatie leuk ontvangen en kunnen rustig iedereen gedag zeggen! Lekker relaxt en een goed begin van jullie trouwdag! We serveren heerlijke koffie van vers gemalen bonen! Is je favoriet een Cappuccino, latte, espresso of ga je liever voor verse thee?
We hebben heerlijke thee blends van diverse kruiden en specerijen. Liever verse munt thee of gember thee? Ook dat hebben we! We maken graag een theetuin op locatie!
Wil je Koffie met speciale smaakjes en toppings ook hierin denken we graag met jullie mee. Voor elke gast hebben we heerlijke drankjes!

 

BBQ en een foodtruck op je bruiloft?

Wil je graag een heerlijke BBQ tijdens het diner? En ook een foodtruck?
Dit is een top combinatie! Met onze prachtige busjes serveren we heerlijke vlees en Vis gerechten daarnaast combineren we die met salades, brood met lekkere smeersels, homemade sausjes en een keuze aan bijgerechten. Wil je een leuke Bild Your Burger Bar. Met lekkere burgers van de bbq met daarbij iedereen die zelf zijn mega burger kan samen stellen. Lekkere sate-tjes van kippendij met huisgemaakte satesaus? Of ga je liever voor bavette van de BBQ?

BBQ bruiloft foodtruck

Vegetarische en Vegan (veganistische) BBQ op je bruiloft?

We horen het steeds vaker en krijgen er steeds meer aanvragen voor! Een foodtruck en vegetarische BBQ! Er zijn tal van mogelijkheden die we kunnen serveren. Heerlijke gevulde paprika’s, gegrilde groenten carpaccio, groente spiesjes en zelfs het dessert kunnen we bereiden op de barbecue. Wat dacht je van heerlijke smores, marshmallows met chocolade en fruit van de barbecue en dat gecombineerd met een foodtruck! Stel samen met ons het menu samen die past op jullie festival bruiloft.

 

Trouwlocatie verzorgt zelf de catering maar toch wil je ook graag een foodtruck?

Help zul je denken! De trouwlocatie heeft een eigen cateraar maar geen foodtruck?! Maar je wilt toch echt een foodtruck tijdens jullie bruiloft? Dat kan! Bus van Zus verhuurt ook de busjes zonder personeel en zonder catering!
Zo kan jullie dag compleet met foodtruck toch door gaan! De Foodtruck huur je leeg. Wij komen de bus op jullie trouwlocatie opbouwen en na afloop weer ophalen! Hierdoor kan je de foodtruck tijdens jullie trouwfeest als prachtig uitgifte punt gebruiken. Het mooie is na afloop komen we de bus ophalen en maken wij hem weer schoon! Wil je meer weten over het huren van een lege foodtruck neem dan contact met ons op.

 

Heb je zelf een trouwlocatie/ evenementen locatie en wil je een foodtruck inzetten op events en op bruiloften?

Wij werken graag samen met vaste locaties! Hierdoor kunnen samen mooie bruiloften en evenement aankleden en voorzien van heerlijke catering op locatie! Wil je meer weten wat we samen kunnen doen? Neem dan nu contact op!

Wil je meer sfeerbeelden van een bruiloft in festival stijl zien? Kijk dan hier.

Scroll naar boven