Bruiloft catering

Foodtruck Catering op wielen

Compleet verzorgde bruiloft catering

Creëer een Fantastische Sfeer

Welkom bij Bus van Zus, waar we jullie bruiloft transformeren tot een onvergetelijk feest vol heerlijk eten, gezelligheid en fantastische herinneringen. Wij bieden een compleet verzorgde cateringdienst die alles omvat wat je nodig hebt om van jullie grote dag een succes te maken, inclusief een sfeervolle foodtruck, smakelijke BBQ, heerlijke lunch, koffie en thee, bruidstaart, late night snack, een bar vol lekkere drankjes en zelfs cocktails.

Compleet verzorgde catering

Bij Bus van Zus begrijpen we hoe belangrijk jullie bruiloft is en daarom zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Van de eerste kennismaking tot het laatste glas champagne, wij staan voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat jullie en jullie gasten kunnen genieten van een zorgeloze en onvergetelijke dag.

Fantastische sfeer en gezelligheid

Onze foodtruck brengt niet alleen heerlijk eten, maar ook een fantastische sfeer en gezelligheid naar jullie bruiloft. Met onze vintage foodtruck als middelpunt van jullie feest, kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een unieke en ongedwongen sfeer die de perfecte setting vormt voor jullie speciale dag.

Diversiteit aan opties

Of jullie nu dromen van een smakelijke BBQ, een uitgebreide lunch, een traditionele bruidstaart of een late night snack om de feestvreugde gaande te houden, bij Bus van Zus hebben we alles wat je nodig hebt. Laat ons jullie verwennen met een scala aan heerlijke gerechten en drankjes, allemaal met de bekende Bus van Zus flair. Bij ons stel je zelf het menu samen zodat het menu echt past bij jullie! Bij ons gaat liefde door de maag en is het extra belangrijk dat jullie kunnen genieten van de hapjes en drankjes waar jullie blij van worden!

Geniet van een fantastische dag

Op jullie bruiloft draait alles om liefde, geluk en samenzijn. Met Bus van Zus als onderdeel van jullie grote dag kunnen jullie volop genieten van de gezelligheid, het heerlijke eten en de fantastische sfeer. Laat ons jullie helpen om van jullie bruiloft een dag te maken die jullie nooit zullen vergeten

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om jullie bruiloft te transformeren met Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie catering te plannen en te ontdekken hoe wij jullie grote dag onvergetelijk kunnen maken. We kijken ernaar uit om samen met jullie een fantastische bruiloft te creëren!
Kies voor Bus van Zus en laat ons jullie verwennen met heerlijk eten, gezelligheid en een onvergetelijke bruiloftsfeest!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Foodtruck Festival Bruiloft
Bruiloft Catering
Trouwfeest met foodtruck
Scroll naar boven