Wraps Foodtruck

Foodtruck Catering op wielen

Vers gerolde wraps met heerlijke vullingen

Foodtruck voor Bedrijfsfeesten

Welkom bij de leukste foodtruck Bus van Zus, waar we jouw bedrijfsfeest voorzien van overheerlijke wraps, vers gerold en gevuld met smaakvolle ingrediënten! Onze wraps bieden een perfecte combinatie van warme en koude opties. Van klassieke wraps met kip tot vegetarische en veganistische opties, wij hebben voor ieder wat wils!

Lekker en gevarieerd:

Onze wraps zijn niet alleen lekker, maar ook gevarieerd in smaak en vulling. Kies bijvoorbeeld voor onze wraps met sappige kip, knapperige komkommer, verse sla, gebakken uitjes en een honingmosterd dressing voor een smaakvolle en gezonde optie. Of ga voor onze luxe carpaccio wrap, gevuld met malse carpaccio, knapperige bacon, romige Parmezaanse kaas, een pittenmix en truffelmayonaise voor een ware smaaksensatie.

Vegetarische en veganistische opties

Voor de vegetariërs en veganisten onder jouw gasten hebben we ook heerlijke opties! Probeer bijvoorbeeld onze vegetarische wrap met geitenkaas, rode biet, appel, walnoten en mosterddille dressing, of ga voor onze veganistische wrap met hummus, gegrilde paprika, alfalfa en komkommer. Gezond, lekker en geschikt voor iedereen!

Mexicaanse Warme Wraps

Als warme optie bieden we ook Mexicaanse wraps, afgetopt met salsa en guacamole voor een smaakvolle en pittige twist. Hip en gezond, een leuke toevoeging aan elk bedrijfsfeest!

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om jouw bedrijfsfeest te voorzien van heerlijke wraps vanuit een foodtruck van Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw foodtruck te reserveren. We kijken ernaar uit om samen met jou een smaakvol en geslaagd evenement te creëren!

Kies voor Bus van Zus en geniet van vers gerolde wraps uit onze prachtige foodtrucks op jouw bedrijfsfeest!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Wraps met kip
Cocktails Foodtruck
borrelplank met wraps
Scroll naar boven