Dranken catering

Foodtruck Catering op wielen

Drankencatering op wielen

Sfeervol Gepresenteerd tijdens jouw bedrijfsfeest

Welkom bij Bus van Zus, waar we jouw evenement of bedrijfsfeest voorzien van de leukste drankencatering op locatie, compleet met onze prachtige bar op wielen! Onze foodtruck biedt niet alleen heerlijke gerechten, maar ook een uitgebreid assortiment aan smaakvolle drankjes, perfect om jouw feest compleet te maken.

Variatie aan drankjes

Ontdek onze diverse selectie aan drankjes, waaronder bier, wijn, frisdranken en meer. Met onze dispenser met verse limonades en smoothies zorgen we voor een verfrissende ervaring waar jouw gasten van zullen genieten.

Of je nu op zoek bent naar een verfrissend drankje of een smaakvolle cocktail, wij hebben voor elk wat wils!

Bar op wielen

Onze bar op wielen is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher op jouw evenement en bedrijfsfeest. Met onze mooie bar letters kleden we de bar sfeervol aan, waardoor jouw gasten zich direct welkom en op hun gemak voelen. Een unieke toevoeging aan jouw feest die voor een onvergetelijke sfeer zorgt!

Boek ons nu

Proef & Geniet

Ben je klaar om jouw bedrijfsfeest te transformeren met onze heerlijke tapas en vintage Volkswagenbusje? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw catering te plannen en te bespreken hoe Bus van Zus jouw evenement tot leven kan brengen. Maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke tapasbeleving met onze Foodtruck.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Sapjes Foodtruck
Champagne Foodtruck
Foodtruck Mojito's
Scroll naar boven