Vegan Foodtruck voor Bedrijfsfeesten

Foodtruck Catering op wielen

Vegan Foodtruck voor bedrijfsfeesten

Lekker, Vers en Veganistisch

Welkom bij Bus van Zus, dé vegan foodtruck die jouw bedrijfsfeest voorziet van heerlijke gerechten, bereid met verse ingrediënten en vol van smaak! Onze foodtruck is niet alleen een leuke eye catcher op jouw evenement, maar biedt ook een uitgebreid assortiment aan veganistische cateringopties, klaargemaakt met liefde en passie.

Stijlvolle Eye Catchers

Met onze prachtige Volkswagenbusjes of Citroen HY foodtruck creëren we een unieke sfeer op jouw bedrijfsfeest. Onze foodtrucks zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een uitgebreide selectie aan veganistische lekkernijen die jouw gasten zullen verrassen en verwennen.

Verse en smaakvolle vegan opties

Van heerlijke vegan broodjes vol smaak tot smakelijke poke bowls, curry’s met rijst en wraps met guacamole, geroosterde bloemkool en kikkererwten, wij hebben voor elk wat wils! Onze vegan borrelplanken met diverse dips, vegan smoothies en verse limonades zorgen voor een heerlijke verfrissing op jouw feest. Probeer ook onze vegan worstenbroodjes die niet van echt te onderscheiden zijn, en geniet van onze verrukkelijke vegan gebak en prachtige raw cakes.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Ben je klaar om jouw bedrijfsfeest te voorzien van heerlijke veganistische gerechten van Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw foodtruck te reserveren. We kijken ernaar uit om samen met jou een smaakvol en veganistisch feest te creëren dat jouw gasten niet snel zullen vergeten!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en speciale aanbiedingen. Kies voor Bus van Zus en geniet van lekker, vers en veganistisch eten op jouw bedrijfsfeest!

Crispy kikkererwten snack
Sapjes Foodtruck
Scroll naar boven