Lege foodtruck huren voor event

Foodtruck Catering op wielen

Huur een lege foodtruck voor jouw beursstand

Onze busjes in jouw stijl

Wil je jouw merk of bedrijf op een unieke en opvallende manier promoten op een beurs? Huur dan een lege foodtruck bij Bus van Zus en creëer jouw eigen stand die de aandacht trekt! Met onze lege foodtrucks kun je jouw eigen merk, producten en gerechten in de schijnwerpers zetten, en de stand aankleden zoals jij dat wilt. Of je nu jouw eigen gerechten wilt serveren, producten wilt verkopen of simpelweg jouw merk wilt promoten, onze eye-catcher volkswagenbusjes en citroen hy busjes bieden de perfecte setting voor jouw beursstand.

Jouw eigen merk promoten

Met een lege foodtruck van Bus van Zus heb je alle ruimte om jouw eigen merk of bedrijf te promoten op een creatieve en opvallende manier. Creëer een stand die de aandacht trekt en laat jouw merk stralen op de beursvloer. Met magneetplaat kan je de bus branden in jullie eigen huisstijl.

Kleed de stand aan

Bij Bus van Zus kun je jouw lege foodtruck helemaal naar wens aankleden, zodat de stand perfect past bij jouw merkidentiteit en de boodschap die je wilt overbrengen op de beurs. Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak van jouw stand een echte eyecatcher!

Serveer jouw eigen gerechten

Wil je jouw bezoekers verrassen met heerlijke gerechten? Huur een lege foodtruck en gebruik deze om jouw eigen gerechten te serveren op de beurs. Laat jouw bezoekers kennismaken met jouw culinaire hoogstandjes en maak van jouw stand een smaakvolle ervaring.

Verkoop jouw producten

Heb je producten die je wilt verkopen op de beurs? Met een lege foodtruck van Bus van Zus kun je jouw producten op een unieke en aantrekkelijke manier presenteren aan het publiek. Trek de aandacht met jouw stand en verkoop jouw producten direct uit een prachtige foodtruck.

Mooie Eye Catchers

Onze Volkswagenbusjes en Citroën HY busjes zijn niet alleen functioneel, maar ook echte eye catchers op de beursvloer. Met hun unieke uitstraling trekken ze gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers en maken ze jouw stand onvergetelijk.

Boek ons nu

voor een onvergetelijke indruk

Klaar om jouw eigen stand te creëren met een lege foodtruck van Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw beursstand te reserveren. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke indruk te maken op de beurs!
Kies voor Bus van Zus en maak van jouw beursstand een echte eyecatcher!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

We hebben al veel leuke bedrijven en ondernemers geholpen met hun promotie, bijvoorbeeld:

Gazelle: https://www.instagram.com/p/CehANWhofkp/?img_index=1

Killerbody: https://www.instagram.com/p/C3qO7Cdooog/ en https://www.instagram.com/p/C351CZcr_ro/ 

Nik & Nik: https://youtu.be/c-hxqz_i3RA

Butternut: https://youtu.be/_cSuMthCA58

Foodtruck op locatie
Foodtruck op je event
Foodtruck voor events
Scroll naar boven