Festival Bruiloft

Foodtruck Catering op wielen

Dé Foodtruck voor Jouw Festival Bruiloft!

Catering in Stijl

Stel je voor: een bruisend festival of een sprookjesachtige bruiloft, compleet met de heerlijkste gerechten, een relaxte sfeer en gezelligheid rondom onze foodtrucks. Bij de Bus van Zus zorgen we voor een culinair avontuur dat jouw festival bruiloft onvergetelijk maakt!

Festival en Bruiloft Catering

als je bezig bent met je festival droombruiloft en wij verzorgen de catering dan doen wij dat graag tot in de puntjes. Met onze gevarieerde menu-opties, heerlijke gerechten en creatieve presentatie, brengen we een unieke smaakbeleving naar elk feestelijk moment.

Compleet verzorgd

Onze foodtruck is geen alledaagse verschijning. We serveren onze heerlijke hapjes vanuit een prachtig gerestaureerde vintage Volkswagenbusje, dat een charmante en unieke sfeer toevoegt aan elk evenement. Het is niet alleen een foodtruck; het is een ervaring op zich! Ook is het mogelijk om onze Citroen HY in te zetten als Tapas bus voor jouw bedrijfsfeest.

Relaxte Sfeer en Gezelligheid

Met de Bus van Zus op jouw evenement creëer je direct een relaxte en gezellige sfeer. Onze vintage oldtimer foodtrucks voegen een uniek element toe aan de ambiance en nodigen uit tot ongedwongen samenzijn en genieten van heerlijk eten. Bij ons kies je, op basis van beschikbaarheid, het busje die jouw festival bruiloft compleet maakt. Ga je liever voor een volkswagenbusje of een Citroen HY?

Super Bruiloft

Voor de perfecte bruiloft is niet alleen het eten belangrijk, maar ook de sfeer. Met de Bus van Zus als onderdeel van jullie grote dag wordt jullie bruiloft een compleet feest! Laat ons jullie gasten verrassen en verwennen, terwijl jullie genieten van de liefde en het samenzijn.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Of je nu een festival organiseert of de mooiste dag van je leven viert, met de Bus van Zus wordt het een feest om nooit te vergeten. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw catering te plannen en samen te werken aan een festival bruiloft om van te dromen!

Volg ons op social media en doe vast inspiratie op. Kies voor de Bus van Zus en maak van jouw festival bruiloft een superfeest waar iedereen nog lang over zal napraten!

Foodtruck Festival Bruiloft
Bruiloft Foodtruck
Buiten Bruiloft Foodtruck
Foodtruck Bar
Foodtruck Hapjes
Foodtruck Bruidstaart
Scroll naar boven