Bruiloft Koffie Foodtruck

Foodtruck Catering op wielen

Bruiloft foodtruck met koffie

Vers Gebrande Bonen en Heerlijke Thee

Welkom bij Bus van Zus, waar we jullie bruiloft voorzien van heerlijke koffie en thee, vers bereid van de beste bonen en gebrand door onze leverancier. Onze koffie foodtruck is een absolute must-have voor jullie grote dag, perfect voor ontvangst van dag gasten, bij de bruidstaart of na het diner. Geniet van een gezellige en ontspannen sfeer, terwijl jullie samen met jullie gasten proosten op een mooie bruiloft. Combineer de koffie met een heerlijke sweettable en laat ons zelfs jullie bruidstaart verzorgen. Kies voor extra luxe met een champagne wall en geniet samen van een feestelijke toast. Bij Bus van Zus bieden we niet alleen koffie, maar ook compleet verzorgde drankencatering, zodat jullie kunnen trouwen met de perfecte foodtruck op jullie speciale dag.

Vers gebrande koffiebonen en heerlijke thee

Onze koffie foodtruck verwent jullie en jullie gasten met heerlijke koffie, vers bereid van hoogwaardige bonen, en smaakvolle thee van de beste bladeren. Of jullie nu genieten van een espresso, cappuccino, latte of een kopje thee, wij zorgen voor een smaakvolle ervaring die perfect past bij jullie bruiloft.

Ontvangst van daggasten bij de bruidstaart

Begin jullie bruiloft met een warm welkom voor jullie daggasten met heerlijke koffie en thee van Bus van Zus. Of geniet van een kopje koffie of thee bij de bruidstaart, als perfecte aanvulling op dit feestelijke moment.

Na het diner

Na het diner kunnen jullie en jullie gasten ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee, als perfecte afsluiting van jullie feestelijke maaltijd. Heerlijk bij een dessert.

Sweettable en bruidstaarten:

Combineer de koffie met een heerlijke sweettable, waar jullie en jullie gasten kunnen genieten van een assortiment zoete lekkernijen. Wij verzorgen een heerlijke mix van diverse gebakjes en een donut wall met fantastische donuts in de kleuren van jullie bruiloft kunnen een leuke toevoeging zijn. Laat ons ook jullie bruidstaart verzorgen, voor een feestelijk hoogtepunt tijdens jullie bruiloft.

Champagne Wall en proost met jullie gasten

Kies voor extra luxe met een champagne wall, waar jullie samen met jullie gasten kunnen proosten op een mooie bruiloft en een stralende toekomst. De champagne wall is niet alleen een leuke ervaring maar ook een echte eye catcher! Leuke aankleding voor je bruiloft.

Trouwen met Foodtruck en Compleet Verzorgde Drankencatering:

Bij Bus van Zus bieden we niet alleen koffie, maar ook compleet verzorgde drankencatering, zodat jullie kunnen trouwen met de perfecte foodtruck op jullie speciale dag. Laat ons jullie ontzorgen en geniet van een feestelijke en onvergetelijke bruiloft met Bus van Zus.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om jullie bruiloft te voorzien van heerlijke koffie en thee van Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie catering te bespreken en te ontdekken hoe wij jullie grote dag kunnen laten schitteren. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke bruiloft te creëren!

Kies voor Bus van Zus en laat ons jullie verwennen met heerlijke koffie, thee en drankjes op jullie speciale dag! Kijk op onze social media en geniet alvast van een heerlijke sfeer en andere bruidsparen die jullie voorgingen!

 

Foodtruck Feestje
Bruiloft Foodtruck Catering
Foodtruck Bruidstaart
Scroll naar boven