Catering op maat

Foodtruck Catering op wielen

Foodtruck boeken

Proef & Geniet

Catering op maat voor jouw evenement. Achter het stuur én de potten en pannen van de foodtruck Bus van Zus zit Kim; zij serveert al wat lekker is.  Hét geheime ingrediënt is variatie – aldus Kim – dus er is veel mogelijk.

Van smakelijke panini met een eigentijdse twist tot verse salades, heerlijke hamburgers, borrelhapjes of een lekkere picknick dit alles wordt geserveerd vanuit een prachtige foodtruck. Onze foodtruck catering is een uniek concept. Catering op maat maar dan op  wielen. 

Dubbel belegde burgerbroodjes. Borrelhapjes met diverse dips. Een trio van tosti’s of quesadilla’s met kip. Voor elke gelegenheid heeft Kim een passend gerecht. Proef en geniet!

Wil jij de foodtruck boeken of vrijblijvend eens wat meer informatie opvragen? Neem gerust contact op en vertel jouw wensen. Wij maken graag een aanbod op maat. 

Bus van Zus

proef en geniet

Bus van Zus

Kim Lindeman

Mijn naam is Kim van den Broek- Lindeman. Ik ben geboren in 1989 en woon in Veghel, samen met mijn man Mike,  zoontje Xavi  en onze tweeling Bobby en Mae. ook hebben we nog 2 kinderen van Mike: Luke en Fabiënne.
Ik geniet elke keer weer als ik weer mooie Volkswagen Bus T2 of een Citroen HY start om op pad te gaan naar een nieuwe opdracht. Foodtruck catering maakt mij enorm enthousiast en ik cater graag voor uw event, bruiloft of feest.

Met de Foodtrucks van Bus van Zus wil ik je laten genieten van pure en eerlijke lekkernijen en uiteraard mijn prachtige oldtimers! Unieke catering voor evenementen, beurzen en particuliere feesten.

Doordat het altijd catering op maat is weet ik zeker dat het altijd past bij jouw wensen! 

Food & Drinks van onze Foodtruck

variatie is het geheim

Bus van Zus Burgers
Bus van Zus Cocktails Catering
Bus van Zus Cupcakes
Foodtruck Hapjes
Foodtruck Sushi
Foodtruck Brood

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven