Catering op maat

Foodtruck Catering op wielen

Foodtruck boeken

Proef & Geniet

Catering op maat voor jouw evement. Achter het stuur én de potten en pannen van de foodtruck Bus van Zus zit Kim; zij serveert al wat lekker is.  Hét geheime ingrediënt is variatie – aldus Kim – dus er is veel mogelijk.

Van smakelijke panini met een eigentijdse twist tot verse salades, heerlijke hamburgers, borrelhapjes of een lekkere picknick dit alles wordt geserveerd vanuit een prachtige foodtruck. Onze foodtruck catering is een uniek concept. Catering op wielen met een menu op maat.

Dubbel belegde burgerbroodjes. Borrelhapjes met diverse dips. Een trio van tosti’s of quesadilla’s met kip. Voor elke gelegenheid heeft Kim een passend gerecht. Proef en geniet!

Wil jij de foodtruck boeken of vrijblijvend eens wat meer informatie opvragen? Neem gerust contact op en vertel jouw wensen. Wij maken graag een aanbod op maat. 

Bus van Zus

proef en geniet

Bus van Zus Kim Lindeman

Bus van Zus

Kim Lindeman

Mijn naam is Kim Lindeman. Ik ben geboren in 1989 en woon in Veghel, samen met mijn man Mike, ons zoontje Xavi en de 2 kinderen van Mike: Luke en Fabiënne.
Ik geniet elke keer weer als ik deze mooie Volkswagen Bus T2 start om op pad te gaan naar een nieuwe opdracht. Foodtruck catering maakt mij enorm enthousiast en ik cater graag voor uw event, bruiloft of feest.

Met Foodtruck Bus van Zus wil ik u laten genieten van pure en eerlijke lekkernijen en uiteraard mijn prachtige Volkswagen oldtimerbussen! Unieke catering voor evenementen, beurzen en particuliere feesten.

Food & Drinks van onze Foodtruck

variatie is het geheim

Catering op maat tapas
Foodtruck catering smoothies
Foodtruck Borrelplank
gezonde catering wraps
Gezonde catering op locatie
Luxe catering op locatie

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven