Bruiloft Diner

Foodtruck Catering op wielen

Bruiloftsdiner met foodtruck

Geniet van een Ontspannen Sfeer en Heerlijke Gerechten

Welkom bij Bus van Zus, waar we jullie uitnodigen om te genieten van een heerlijk en ontspannen bruiloftsdiner, waarbij we de catering op locatie verzorgen. Of jullie nu trouwen bij een prachtig kasteel of in jullie eigen achtertuin, onze foodtruck staat voor jullie klaar om een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden. Kies zelf de kleur van de foodtruck die perfect past bij de stijl van jullie bruiloft en geniet van een zelf samengesteld menu vol heerlijke gerechten. Wij hebben 4 prachtige Volkswagen Foodtrucks in diverse kleuren en 2 Citroen HY Foodtrucks.

Catering op locatie

Met Bus van Zus verzorgen we niet alleen heerlijk eten, maar ook een complete cateringervaring op locatie. Of jullie nu dromen van een intiem diner bij zonsondergang of een feestelijk buffet bij de foodtruck onder de sterrenhemel, wij zorgen voor een naadloze en zorgeloze cateringervaring, waarbij jullie alleen maar hoeven te genieten.

Menu op Maat

Bij Bus van Zus hebben jullie de vrijheid om jullie eigen menu samen te stellen, precies zoals jullie het willen. Kies uit een scala aan heerlijke gerechten, waaronder BBQ-specialiteiten van de OFYR, verrukkelijke tapas, smaakvolle Italiaanse hapjes, verfrissende pokebowls, kleurrijke borrelplanken of stoere streetfood gerechten.

Stijlvol Gedekte Tafels

Willen jullie ook prachtig gedekte tafels die de sfeer van jullie bruiloft complementeren? Bij Bus van Zus staan we voor jullie klaar om de tafels volledig te stijlen, zodat alles tot in de puntjes verzorgd is. Laat ons jullie ontzorgen en geniet van een bruiloftsdiner om nooit te vergeten.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om jullie bruiloftsdiner te plannen met Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie catering te bespreken en te ontdekken hoe wij jullie grote dag kunnen laten schitteren. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijk bruiloftsdiner te creëren! Maak het met onze foodtrucks speciaal!
Kies voor Bus van Zus en laat ons jullie verwennen met heerlijk eten, een ontspannen sfeer en een perfect gestyled bruiloftsdiner!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Bruiloft Foodtruck huren
Bruiloft Catering
Festival Bruiloft
Scroll naar boven