Foodtruck verhuur

huur onze foodtrucks

Promoties & Events

Huur de foodtrucks

Wil je een foodtruck op je eigen event of bruiloft met daarop jouw eigen logo, belettering of tekst? Bus van Zus maakt het mogelijk dat je deze prachtige Volkwswagen oldtimerbusjes of één van onze andere busjes kunt huren voor je eigen promotionele activiteiten en feesten. 

Onze foodtrucks kunnen per dag worden gehuurd en kunnen bijvoorbeeld via magneetstickers helemaal naar je eigen (huis)stijl worden aangepast. 

De foodtrucks wordt  zowel inclusief medewerker(s) van Bus van Zus als exclusief medewerker(s) verhuurd. Zo kun je de busjes ook laten cateren door je eigen mensen of een externe partij. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor foodtruck verhuur of kijk voor alle mogelijkheden op onze website huureenfoodtruck.com.

NB: (Het is niet toegestaan om zelf de busjes te besturen. Deze wordt ten alle tijden door ons personeel naar de juiste locatie gereden, op en afgebouwd en weer door ons terug gereden. Dus de lege huur is altijd incl chauffeur vanuit ons. )

Bus van Zus Foodtrucks

Promoties & Events

De foodtrucks van Bus van Zus zijn ook los te huur en daarmee ook in te zetten als (functionele) aankleding van uw event, fotoshoot, bruiloft of stylingopdracht. Wij kunnen tevens voor verdere aankleding zorgen zoals stoeltjes, bloemen, vlaggetjes, blikken, strobalen etc. Zo leveren wij een volledig gestylde foodtrucks op maat. Precies zoals jij dat wenst.

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven