Huur een foodtruck

Foodtruck verhuur

Foodtruck huren Nederland

Promoties & Events

Huur de foodtruck

Wilt u een foodtruck op uw eigen event of bruiloft met daarop uw eigen logo, belettering of tekst? Bus van Zus maakt het mogelijk dat u deze prachtige Volkwswagen oldtimerbus kunt huren voor uw eigen promotionele activiteiten en feesten. 

De foodtruck Volkswagen bus kan per dag worden gehuurd en kan bijvoorbeeld via magneetstickers helemaal naar uw (huis)stijl worden aangepast. 

De foodtruck wordt zowel verhuurd inclusief medewerker(s) van Bus van Zus als exclusief medewerker(s). Zo kunt u de bus ook laten cateren door uw eigen mensen of een externe partij. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor foodtruck verhuur.

(Het is niet toegestaan om zelf de bus te besturen. Deze wordt ten alle tijden door ons personeel naar de juiste locatie gereden, op en afgebouwd en weer door ons terug gereden. dus de Lege huur is altijd incl chauffeur vanuit ons. )

Bus van Zus

Promoties & Events

De foodtruck Bus van zus is ook los te huur en daarmee ook in te zetten als (functionele)aankleding van uw event, fotoshoot, bruiloft of stylingopdracht. Wij kunnen tevens voor verdere aankleding zorgen zoals stoeltjes, bloemen, vlaggetjes, blikken, strobalen etc. Zo leveren wij een volledig gestylde foodtruck op maat. Precies zoals u het wenst.

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven