Bedrijfsfeest Lunch

Foodtruck Catering op wielen

Jouw culinaire lunchbeleving op wielen!

Lunchen in Stijl

Wil je jouw collega’s en personeel eens echt in het zonnetje zetten tijdens de lunchpauze? Bij “Bus van Zus” brengen we een unieke lunchervaring recht naar jouw bedrijf. Met een gezellige foodtruck vol heerlijke lekkernijen en hartverwarmende drankjes, maken we van elke lunch een feestje!

Gevarieerd Menu

Ons menu is gevuld met smakelijke opties die iedereen zullen bekoren. Van klassieke tosti’s tot bourgondisch belegde broodjes en heerlijke sandwiches, er is voor elk wat wils. En als je zin hebt in iets warms, bieden we ook een selectie van verrukkelijke soepen. Maar dat is nog niet alles!

Voor de liefhebbers van gezonde opties hebben we ook verfrissende smoothies en een assortiment van koffie- en theespecialiteiten.

Persoonlijke Service

Bij “Bus van Zus” geloven we in persoonlijke service met een glimlach. Ons vriendelijke personeel staat klaar om jouw collega’s en personeel te verwennen en ervoor te zorgen dat elke lunchpauze een ontspannen en smakelijke ervaring wordt.

We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van de lunch.

Flexible opties

Of je nu een kleine groep collega’s hebt of een groot personeelsbestand, wij passen ons aan jouw behoeften aan. Onze lunchopties zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de grootte en het budget van jouw bedrijf.

Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen voor een onvergetelijke lunchervaring voor jouw team.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Ben je klaar om jouw collega’s en personeel te verrassen met een heerlijke lunch van “Bus van Zus”? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw catering te plannen en te bespreken hoe we jouw lunchpauze kunnen omtoveren tot een culinair hoogtepunt.

Kies voor “Bus van Zus” en geef jouw collega’s en personeel de lunchervaring die ze verdienen!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Salade Lunch Foodtruck
Foodtruck Donuts wafels
Carpaccio foodtruck
Scroll naar boven