Foodtruck huren

Foodtruck Catering op wielen

Unieke Volkswagenbusjes en
Citroën HY Busjes

Verhuurservice

Welkom bij onze foodtruck verhuurservice! Maak jouw evenement compleet met onze prachtige vintage Volkswagenbusjes en Citroën HY busjes, die een charmante en nostalgische sfeer toevoegen aan elke gelegenheid

Vintage kar, Champagne Wall, Bar en meer

Naast onze karakteristieke foodtrucks bieden wij ook een scala aan extra’s om jouw evenement onvergetelijk te maken. Kies voor onze vintage kar voor een extra vleugje retro flair, een champagne wall om je gasten te verwennen met bubbels, een stijlvolle bar voor verfrissende drankjes, of onze ‘Letter of Love’ letters voor een romantische touch.

Voor een culinaire ervaring bieden we ook de OFYR BBQ, waarmee je jouw gasten kunt verwennen met heerlijk gegrilde gerechten.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij ons draait alles om flexibiliteit en maatwerk. Of je nu een intiem feest organiseert of een grootschalig evenement, wij passen ons aan jouw wensen aan. Personaliseer de foodtruck en extra’s naar jouw smaak en stijl, en creëer zo een unieke ervaring die perfect aansluit bij jouw evenement.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Ben je klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen met onze prachtige foodtrucks en extra’s? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw foodtruck en extra’s te reserveren. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke ervaring te creëren!

Kies voor onze foodtruck verhuurservice en maak van jouw evenement een waar spektakel!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Champagnewall
Vintage Kar
BBQ Foodtruck Bedrijfsfeest
Scroll naar boven