Bruiloftslunch

Foodtruck Catering op wielen

Bruiloftslunch

Samen Genieten in een Relaxte Sfeer

Welkom bij Bus van Zus, waar we jullie uitnodigen om samen met je gasten te genieten van een heerlijke bruiloftslunch in een ontspannen en gezellige sfeer. Of je nu je dag gasten wilt verwelkomen met een smakelijke lunch of samen met al je gasten wilt genieten van een bourgondische maaltijd, wij hebben alles in huis om jullie speciale dag nog specialer te maken.

Lunchopties op maat

Bij Bus van Zus geloven we in maatwerk en keuzevrijheid. Daarom bieden we een breed scala aan lunchopties aan, zodat jullie de perfecte lunch kunnen kiezen die past bij jullie smaak en stijl. Van heerlijke bourgondisch belegde broodjes en sandwiches tot verfrissende salades, smoothies, tosti’s, wraps of zelfs een uitgebreide tapaslunch – de keuze is aan jullie.

Zoete verrassingen en sweettable

Maak jullie bruiloftslunch extra speciaal met zoete verrassingen zoals heerlijke taartjes, cupcakes, macarons of een uitgebreide sweettable met een scala aan lekkernijen. Laat ons jullie en jullie gasten verwennen met een feestelijk assortiment van zoete lekkernijen, perfect om van te genieten tijdens jullie speciale dag.

Picknick Lunch

Als jullie dromen van een meer informele en ontspannen sfeer, is een picknick lunch misschien precies wat jullie zoeken. Laat ons een gezellige picknick opzetten met prachtige aangeklede tafels met kussens en manden vol met heerlijke hapjes en drankjes. Geniet samen met jullie gasten van een idyllische en ongedwongen lunchervaring in de buitenlucht.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om samen met je gasten te genieten van een heerlijke bruiloftslunch bij Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie catering te plannen en te ontdekken hoe wij jullie speciale dag kunnen laten schitteren. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke lunchervaring te creëren!
Kies voor Bus van Zus en laat ons jullie verwennen met een heerlijke lunch en een relaxte sfeer op jullie bruiloft! Volg ons op social media  en doe vast heerlijke inspiratie op!

Streetfood foodtruck
Festival Bruiloft
Tapas Foodtruck
Scroll naar boven