Bedrijfsfeest Tapas

Foodtruck Catering op wielen

Welkom bij de Tapas foodtruck

Dé Tapasbeleving in Stijl

Stel je eens voor: een sfeervol bedrijfsfeest waarbij je wordt omringd door de heerlijke geuren van versbereide tapas, geserveerd vanuit een vintage Volkswagenbusje. Dat is precies wat Bus van Zus te bieden heeft!

Authentieke Tapas

Onze tapas zijn een feest voor de smaakpapillen. Van traditionele Spaanse lekkernijen tot eigentijdse creaties, elk gerecht wordt met liefde en vakmanschap bereid. Laat je verrassen door de diversiteit aan smaken en texturen die onze tapas te bieden hebben.

Tapas op je bedrijfsfeest

Onze foodtruck is geen alledaagse verschijning. We serveren onze heerlijke hapjes vanuit een prachtig gerestaureerde vintage Volkswagenbusje, dat een charmante en unieke sfeer toevoegt aan elk evenement. Het is niet alleen een foodtruck; het is een ervaring op zich! Ook is het mogelijk om onze Citroen HY in te zetten als Tapas bus voor jouw bedrijfsfeest.

Sfeervol bedrijfsfeest

Of je nu een informele borrel, een jubileumviering of een zakelijke bijeenkomst organiseert, ons tapasbuffet zorgt voor een ongedwongen en gezellige sfeer. Laat ons jouw bedrijfsfeest omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis waar collega’s en gasten nog lang over zullen napraten.

Tapas menu

Bij Bus van Zus begrijpen we dat geen twee bedrijfsfeesten hetzelfde zijn. Daarom bieden we maatwerkopties aan die perfect aansluiten bij jouw wensen en budget. Of je nu kiest voor een uitgebreid tapasbuffet of een selectie van onze meest geliefde hapjes, wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Bij ons stel je zelf het menu samen maar wij hebben ook al een selectie van hapjes samengevoegd tot een heerlijk menu! Ons menu is veelzijdig van heerlijke gehaktballetjes, Bruschetta’s, wrapjes maar ook broodjes pulled chicken, pokebowls kunnen in een tapas arrangement worden samengevoegd.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Ben je klaar om jouw bedrijfsfeest te transformeren met onze heerlijke tapas en vintage Volkswagenbusje? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw catering te plannen en te bespreken hoe Bus van Zus jouw evenement tot leven kan brengen. Maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke tapasbeleving met onze Foodtruck.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Tapas Bedrijfsfeest Foodtruck
Bruiloft Catering
Antipasti Italiaanse Foodtruck
Scroll naar boven