Foodtruck Bruiloft

Foodtruck Catering op wielen

Foodtruck Bruiloft

voor een unieke beleving

Op zoek naar de perfecte culinaire toevoeging voor jullie bijzondere dag? Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Bij Bus van Zus zijn we gepassioneerd over het creëren van onvergetelijke smaakervaringen die jullie grote dag compleet maken.

Onze foodtruck biedt een unieke en smaakvolle toevoeging aan jullie bruiloft. Met een focus op verse ingrediënten, creatieve gerechten en een gepersonaliseerde service, staan we klaar om jullie gasten te verwennen met heerlijke lekkernijen.

Bruiloftscatering

Of jullie nu op zoek zijn naar een informele en relaxte sfeer met streetfoodklassiekers, een elegant diner met prachtige gedekt tafels met heerlijke tapas of een combinatie van beide, wij passen ons aan jullie wensen aan. Van smakelijke hamburgers tot verfijnde canapés en alles daartussenin, ons menu is ontworpen om te voldoen aan diverse smaken en dieetwensen. Alles om met onze foodtruck jullie bruiloft compleet te maken.

Compleet verzorgd

Met onze foodtrucks op jullie bruiloft kunnen wij de gehele dag verzorgen. Wij ontvangen jullie gasten met heerlijke koffie en thee en een lekkere zoetigheid of misschien wil je de gasten van een lunch laten genieten.

Sfeervolle bruiloft

Een sweettable is ook gaaf vanuit de foodtruck op je bruiloft. Proost samen met de gasten en zet onze champagne wall in! Start met een gezellige borrel en aansluitend een lekker diner, tapas, pokebowls, burgers, wraps, je stelt het zelf samen! Een late night snack mag op een bruiloft met foodtruck ook niet ontbreken!

Liever niet alles maar een onderdeel door ons laten verzorgen! Ook dat is mogelijk!

Boek ons nu

Proef & Geniet

Met onze professionele en vriendelijke bediening zorgen we ervoor dat jullie en jullie gasten zich helemaal kunnen ontspannen en genieten van het feest. Laat ons jullie helpen om van jullie bruiloft een onvergetelijke culinaire foodtruck ervaring te maken waar iedereen nog lang over zal napraten.
Neem gerust contact met ons op om jullie wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. We kijken ernaar uit om samen met jullie een smakelijk en memorabele bruiloft te creëren!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Festival Bruiloft
Bruiloft Catering
Wedding foodtruck
Buiten Bruiloft Foodtruck
Foodtruck Hapjes
Bruiloft Foodtruck sfeer
Trouwfeest met foodtruck
Bruiloft Foodtruck huren
Bruiloft Foodtruck
Scroll naar boven