BBQ Bedrijfsfeest

Foodtruck Catering op wielen

BBQ Bedrijfsfeest

Proef & Geniet

Ben je op zoek naar een unieke en smaakvolle toevoeging aan jouw bedrijfsfeest? Dan ben je bij Bus van Zus aan het juiste adres! Wij zijn gepassioneerde BBQ-chefs die jouw bedrijfsevenement naar een hoger niveau tillen met onze heerlijke gerechten en gezellige sfeer.

Authentieke BBQ-ervaring

Bij onze BBQ foodtruck staat de smaak van echt gerookt vlees centraal. Onze BBQ-koks bereiden elk gerecht met liefde en aandacht, gebruikmakend van de beste ingrediënten en verse kruiden. Van sappige ribs tot malse bavette en smaakvolle vegetarische opties, ons menu biedt voor elk wat wils.
Ook verzorgen wij met veel liefde vegan opties tijdens een BBQ op het bedrijfsfeest.

Professionele Service

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om jouw bedrijfsfeest perfect te laten verlopen. Daarom bieden wij niet alleen heerlijk eten, maar ook professionele service van begin tot eind. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat jouw gasten worden verwend en dat elk detail van de BBQ catering vlekkeloos wordt verzorgd.

Flexibele Opties

Of je nu een klein teamfeest of een groot bedrijfsevenement organiseert, onze BBQ-foodtruck past zich aan aan jouw wensen. We bieden flexibele cateringopties, van een informele BBQ-lunch tot een uitgebreid dinerbuffet. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om jouw BBQ bedrijfsfeest onvergetelijk te maken? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw catering te plannen en te bespreken hoe Bus van Zus jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen. Wij staan klaar om jouw gasten te verrassen met onze smaakvolle gerechten en professionele service.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten en evenementen. Kies voor Bus van Zus en maak van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke BBQ-ervaring!

Voor meer informatie kun je ook terecht op onze speciale BBQ Foodtruck website.

BBQ Foodtruck dessert
Bedrijfsfeest Barbeque
Scroll naar boven