BBQ met Foodtruck

Smoking Hot

BBQ foodtruck Catering op maat 

BBQ Foodtruck

Wil je zowel een BBQ en een Foodtruck op je event, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid?

We combineren graag deze 2 heerlijkheden voor je en komen graag je feest compleet maken met onze Foodtruck BBQ!

We leveren heerlijke vlees, vis als vegetarische barbecue. Hieruit stellen we graag een combinatie voor je samen passend bij je gasten en jullie wensen.

We maken graag een build your burger bar waar de gasten heerlijke broodjes hamburger kunnen samenstellen met hun favoriete toppings.

Of wat dacht je van heerlijke bavette van de BBQ? Liever vis? Lekkere garnalenspiesjes of zalmzijdes van de barbecue mogen bij onze  barbecue niet vergeten! Een unieke catering ervaring!

Daarnaast vullen we de bbq aan met lekkere verse broden met heerlijke smeersels en dipjes. Lekkere olijven en homemade sausjes!

Lekkere salades mogen ook niet ontbreken bij de BB. We hebben ook voor wat betreft de salades veel variatie en mogelijkheden! Kijk daarom ook eens bij ons salade concept!

Bus van Zus Foodtruck

BBQ Foodtruck

Wij hebben meerdere menu’s samengesteld waar je uit kunt kiezen. 

Wil je ook heerlijke zoete afsluiter op jullie bruiloft, evenement of verjaardag?
We hebben veel variatie, bijvoorbeeld gegrilde perzik met Griekse yoghurt en honing! Of wat dacht je van S’mores. Een heerlijke Amerikaanse snack en een heerlijke toetje om de BBQ mee te eindigen!

De s’mores dip die wij serveren, zijn met heerlijke marshmallows met chocolade in een bakjes. Even lekker op de BBQ en daarna lekker dippen met een koekje!!! Zo heerlijk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen serveren tijdens de barbecue gecombineerd met onze prachtige oldtimers neem dan hier contact met ons op!

BBQ Foodtruck Bavette
Foodtruck BBQ Sate
Smores
Cocktails Foodtruck
BBQ Foodtruck dessert

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven