Smokin' Hot

BBQ met Foodtruck

Foodtruck huren Nederland

BBQ Catering op maat 

Foodtruck BBQ

Wil je zowel een BBQ en een Foodtruck op je event, bruiloft of andere feestelijke gelegenheid?

We combineren graag deze 2 heerlijke heden voor je samen en komen graag je feest compleet maken met onze Foodtruck BBQ!

We leveren heerlijke vlees, vis als vegetarische barbecue. Hieruit stellen we graag een combinatie voor je samen passend bij je gasten en jullie wensen.
We maken graag een build your burger bar waar de gasten heerlijke broodjes hamburger kunnen samenstellen met hun favoriete toppings.
Of wat dacht je van heerlijke bavette van de BBQ? Liever vis? Lekkere garnalenspiesjes of zalmzijdes van de BBQ mogen bij onze Foodtruck barbecue niet vergeten! Een Unieke catering ervaring!

Daarnaast vullen we de Foodtruck bbq aan met lekkere verse broden met heerlijke smeersels en dipjes. Lekkere olijven en homemade sausjes!

In de Salades hebben we ook veel variatie en mogelijkheden! Zoals ons salade concept!

Bus van Zus

BBQ & Foodtruck

Wil je ook heerlijke zoete afsluiter tijdens de bbq op jullie bruiloft, evenement of verjaardag?
We hebben veel variatie, bijvoorbeeld gegrilde perzik met griekse yoghurt en honing! Of wat dacht je van S’mores. Een heerlijke Amerikaanse snak en een heerlijke toetje om de BBQ mee te eindigen!

De s’mores dip die wij serveren zijn heerlijke marshmallows met chocolade in een bakjes even lekker op de BBQ bij de Foodtruck en daarna lekker dippen met een koekje!!! Zo heerlijk!

Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij kunnen serveren tijdens de BBQ gecombineerd met onze prachtige Foodtrucks neem dan hier contact met ons op!

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven