Foodtruck Pulled Pork

Foodtruck Catering op wielen

Pulled Pork

Foodtruck op locatie voor bedrijfsfeesten

Welkom bij Bus van Zus, waar we jouw bedrijfsfeest voorzien van heerlijke gerechten geserveerd uit onze karakteristieke foodtrucks een Volkswagenbusjes of Citroen HY. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van smaakvolle en ambachtelijke gerechten, perfect voor het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring op jouw evenement.

Pulled Pork - een ware delicatesse

Laat jouw gasten genieten van onze heerlijke pulled pork, langzaam gegaard en geserveerd met een smeuïge coleslaw en een smokey BBQ-saus. Geserveerd op een vers broodje van de lokale bakker, is elke hap een waar feest voor de smaakpapillen. Liever geen varkensvlees? Geen probleem! Wij bieden ook pulled chicken als een heerlijk alternatief, en zelfs een vega of vegan variant voor degenen die plantaardig willen genieten.

Verrukkelijke alternatieven

Naast onze populaire pulled pork en pulled chicken hebben we ook verrukkelijke vegetarische en veganistische opties. Probeer bijvoorbeeld onze Griekse pita met pulled mushrooms, geserveerd met vegan coleslaw. Een mega aanrader voor liefhebbers van smaakvolle en voedzame

Boek ons nu

Proef & Geniet

Ben je klaar om jouw bedrijfsfeest te voorzien van overheerlijke gerechten van Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw foodtruck te reserveren. We kijken ernaar uit om samen met jou een smaakvol en geslaagd evenement te creëren!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en speciale aanbiedingen. Kies voor Bus van Zus en geniet van ambachtelijk bereide gerechten uit onze foodtruck op jouw bedrijfsfeest.

Cocktails Foodtruck
Foodtruck Lunch
Bedrijfsfeest Barbeque
Scroll naar boven