Lege foodtruck huren voor fotoshoot

Foodtruck als decoratie

Huur een lege foodtruck voor jouw fotoshoot

sfeervolle foto’s

Wil je jouw fotoshoot een extra boost geven met een unieke en sfeervolle eyecatcher? Huur dan een lege foodtruck bij Bus van Zus en geef jouw fotoshoot een prachtige en memorabele uitstraling! Onze lege foodtrucks zijn perfect als decoratie voor fotoshoots en bieden een charmante en sfeervolle setting voor het maken van mooie foto’s. Creëer een onvergetelijke achtergrond voor jouw shoot en laat jouw creativiteit de vrije loop met een lege foodtruck van Bus van Zus.

Een prachtige Eyecatcher voor jouw fotoshoot

Met een lege foodtruck van Bus van Zus maak je van jouw fotoshoot een echt spektakel! Onze foodtrucks zijn mooie eyecatchers die direct de aandacht trekken en zorgen voor een unieke en sfeervolle achtergrond voor jouw foto’s.

Sfeervolle decoratie voor jouw fotoshoot:

Of je nu een bruidsreportage, modefotoshoot of productfotografie organiseert, onze lege foodtrucks zijn de perfecte aanvulling op elke shoot. Creëer een sfeervolle en stijlvolle setting die jouw foto’s naar een hoger niveau tilt en zorgt voor een onvergetelijk resultaat.

Geen catering en geen personeel

Bij Bus van Zus kun je een lege foodtruck huren zonder catering en zonder personeel. Zo heb je alle vrijheid om de foodtruck te gebruiken als decoratie voor jouw fotoshoot en kun je zelf bepalen hoe je de foodtruck wilt stylen en inrichten.

Mooie foto's in een unieke setting

Laat jouw creativiteit de vrije loop en maak de mooiste foto’s in een unieke en inspirerende setting met een lege foodtruck van Bus van Zus.

Of je nu op zoek bent naar een vintage look, een romantische sfeer of een urban vibe, onze foodtrucks bieden eindeloze mogelijkheden voor het maken van prachtige foto’s.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om jouw fotoshoot naar een hoger niveau te tillen met een lege foodtruck van Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw foodtruck te reserveren voor jouw fotoshoot. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke en sfeervolle setting te creëren voor jouw foto’s!

Volg ons op social media  om op de hoogte te blijven van onze nieuwste foodtrucks, evenementen en speciale aanbiedingen. Kies voor Bus van Zus en maak van jouw fotoshoot een onvergetelijke ervaring!

Styled Shoot VW Busje
Styled Shoot Winterbruiloft
Loveshoot VW Busje
Scroll naar boven