Bruiloft Tapas Foodtruck

Foodtruck Catering op wielen

Tapas Foodtruck op je bruiloft

Samen Genieten van Heerlijke Hapjes

Welkom bij Bus van Zus, waar we jullie uitnodigen om samen te genieten van een culinair avontuur vol heerlijke tapas! Onze prachtige oldtimer foodtrucks brengen niet alleen smaakvolle hapjes, maar ook een relaxte sfeer waarin jullie kunnen ontspannen en verschillende smaakcombinaties kunnen verkennen.

Heerlijke hapjes voor iedereen:

Ons tapasmenu biedt een uitgebreide selectie van kleine hapjes, met opties voor liefhebbers van vlees, vis en vegetarische gerechten. Of je nu geniet van sappige vleeswaren, visgerechtjes of smaakvolle vegetarische creaties, er is voor elk wat wils. Laat je smaakpapillen dansen terwijl je samen proeft van onze verrukkelijke tapas. De ultieme tapas foodtruck beleving voor jouw bruiloft!

Ontspannen sfeer en samen genieten

Bij Bus van Zus draait alles om samen genieten in een ontspannen sfeer. En dat is precies wat je wilt op je bruiloft. Onze foodtrucks nodigen uit tot gezelligheid en samenzijn, terwijl jullie ontspannen en de tijd nemen om te genieten van de liefde, kunnen jullie en de gasten van de heerlijke hapjes genieten die we te bieden hebben.

Verschillende smaakcombinaties

Ontdek samen met je gezelschap een wereld van smaken en texturen terwijl je verschillende tapas proeft. Combineer hartige en zoete hapjes, mix en match smaken en experimenteer met verschillende smaakcombinaties om jouw perfecte tapaservaring te creëren. Je stelt zelf het menu samen die past bij jullie bruiloft.

Prachtige oldtimer foodtrucks

Onze foodtrucks zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een charmante toevoeging aan jullie bruiloft. Stap binnen in de nostalgische wereld van Bus van Zus en laat je betoveren door de unieke ambiance van onze prachtige oldtimers.

Ook lekkere borrelplanken

Naast onze heerlijke tapas bieden we ook smaakvolle borrelplanken, perfect voor het delen met vrienden en familie. Laat ons jullie verwennen met een assortiment van kazen, vleeswaren, olijven en andere lekkernijen, allemaal geserveerd met de bekende Bus van Zus flair. Ook zijn vegetarische borrelplanken mogelijk en hebben we lekkere vegan opties.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Klaar om samen te genieten van heerlijke tapas en een relaxte sfeer bij Bus van Zus? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie catering te plannen en te ontdekken hoe wij jullie bruiloft kunnen laten schitteren. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke tapaservaring te creëren!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Tapas Bedrijfsfeest Foodtruck
Tapas Foodtruck
Bruiloft met Foodtruck
Hapjes Foodtruck
Trouwfeest met foodtruck
Scroll naar boven