Streetfood Foodtruck

Foodtruck Catering op wielen

De ultieme streetfood foodtruck op jouw bedrijfsfeest

Streetfood in Stijl

Op zoek naar een onvergetelijke culinaire ervaring voor jouw bedrijfsfeest? Zoek niet verder! Bij Bus van Zus brengen we de smaak van het straatleven rechtstreeks naar jouw locatie. Met een focus op streetfood en een passie voor smaak, zijn wij er om jouw bedrijfsfeest te transformeren tot een heerlijk spektakel.

Streetfood menu

Ons menu biedt een breed scala aan heerlijke opties om uit te kiezen. Van sappige hamburgers tot smaakvolle pulled chicken broodjes met coleslaw en BBQ Saus. Vers gerolde wraps met carpaccio, kip of vegetarische opties met hummus of geitenkaas. Maar ook streetfood hotdogs, nacho’s zijn een goede suggestie voor jou bedrijfsfeest.  

Ook verrukkelijke zoete lekkernijen mogen bij het streetfood menu niet ontbreken, lekkere wafels met kersen en slagroom, wentelteefjes zijn een aanrader, er is voor elk wat wils. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten om onze gerechten te bereiden, zodat elke hap een feestje is.

Service ten top

Bij Bus van Zus staat service voorop. Ons vriendelijke en ervaren personeel zorgt ervoor dat jouw gasten worden verwend en dat elk aspect van de catering vlekkeloos verloopt. Van het opzetten van de foodtruck tot het serveren van de laatste gast, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Flexibele opties

Of je nu een klein bedrijfsfeestje of een groot evenement organiseert, wij passen ons aan jouw wensen aan. Onze cateringopties zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de grootte en het budget van jouw evenement. Laat ons weten wat je nodig hebt, en wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Wij hebben meerdere foodtrucks en afhankelijk van de grote van jouw( bedrijfs)feest zetten wij 1 of meerdere oldtimer foodtrucks bij jullie op locatie neer.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Ben je klaar om jouw bedrijfsfeest naar een hoger niveau te tillen met onze heerlijke streetfoodgerechten? Neem vandaag nog contact met ons op om jouw catering te plannen en te bespreken hoe Bus van Zus jouw evenement kan laten schitteren.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en feesten. Laat je inspireren!

Wraps Foodconcepten Bus van Zus
Foodtruck Event
Loaded hotdogs
Scroll naar boven