Lunch Foodtruck

Van snelle hap tot uitgebreide lunch

lunch foodtruck met Broodjes, soepjes, sandwiches, pokebowls

Lunch op locatie

Een lekkere lunch met Foodtruck aanbieden aan je gasten op een bruiloft? Of aan je collega’s op het werk?

Dan ben je bij Bus van Zus op het juiste adres. We komen graag met onze foodtruck op elke gewenste locatie en serveren een heerlijke lunch vanuit onze prachtige oldtimer(s)!
We hebben heerlijke combinatie van luxe belegde broodjes, soepjes, lekkere sandwiches maar ook Croissant wafels. Hartige wafels met lekkere toppings. 

Liever iets anders? Onze lekkere wraps of pokebowls zijn ook een aanrader voor een lunch!

Bus van Zus Foodtruck

Lunch Foodtruck

Kun je niet kiezen? Kies dan voor ons tapas lunch menu! Met bijvoorbeeld een klein soepje, sandwich en wrapje en een lekkere zoete afsluiter! Heerlijk te combineren met lekkere smoothies, verse limonade of met koffie en thee!

Wil je een heerlijke fastfood lunch? Met supermalse Hamburgers BLT of  lekkere hotdogs met heerlijke toppings? Dat maken we graag bij Bus van Zus!

De lunch kunnen wij op het werk, op je bruiloft maar ook op een verjaardag serveren. Kies je busje, de hapjes en drankjes en prik een datum! Wij rijden heel graag naar je toe!

Wist je dat wij regelmatig voor bedrijven elke maand de lunch verzorgen voor het personeel. Elke keer weer een ander menu en dus elke keer een lekkere lunch verrassing.

Poke Bowl Foodtruck
Foodtruck Lunch
Luxe broodje Foodtruck
Carpaccio foodtruck

Enjoy

Food & Drinks

Scroll naar boven