Foodtruck Eindhoven

Foodtruck Catering op wielen

Culinaire Foodtruck Beleving in Eindhoven

Proef & Geniet

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring voor je lunch, diner, bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag in Eindhoven? Dan ben je bij Bus van Zus aan het juiste adres! Gevestigd in de omgeving Eindhoven, brengen wij de smaken van de wereld recht naar jouw evenement.

Lunch & Diner

Onze foodtruck biedt een diverse selectie van heerlijke gerechten, perfect voor een smaakvolle lunch of diner. Van sappige hamburgers tot verrukkelijke vegetarische opties, we hebben voor elk wat wils. We bereiden elk gerecht met passie en zorg, gebruikmakend van verse en hoogwaardige ingrediënten om een onvergetelijke eetervaring te creëren.

Bedrijfsfeesten

Wil je je medewerkers in en rond Eindhoven trakteren op iets speciaals? Onze foodtruck is de ideale toevoeging aan jouw bedrijfsfeest. Creëer een informele en gezellige sfeer terwijl je geniet van heerlijk eten rechtstreeks van de grill. Onze vriendelijke en professionele bediening zorgt ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van succes.

Bruiloften & verjaardagen

Op zoek naar iets unieks voor je bruiloft of verjaardagsfeest in Eindhoven of omgeving? Laat onze foodtruck je gasten betoveren met smaakvolle gerechten en een feestelijke sfeer. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groots feest, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren.

Boek ons nu

Proef & Geniet

Neem vandaag nog contact met ons op om je evenement te plannen en te bespreken hoe Bus van Zus jouw feest memorabel kan maken. Wij bieden flexibele arrangementen en maatwerkopties om aan al jouw wensen te voldoen. Wij komen graag bij jou in en om Eindhoven langs!

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste gerechten, evenementen en speciale aanbiedingen. Kies voor Bus van Zus en laat ons je ontzorgen en genieten van een fantastisch feest.

Jubileum Foodtruck
Bus van Zus Cupcakes
Scroll naar boven